Daan tegen kindhuwelijken in Vietnam

Dit is de actie van Daan Bekker

Nog te gaan

Normal 09e64451ad4cf208b9a233e9f99b6668f20883c5
van totaal € 4.000 (96%)

Samen met Plan International Nederland zal ik vanaf eind oktober gedurende 7 dagen 400 kilometer door het heuvelachtige landschap van Noord Vietnam fietsen om de strijd aan te gaan tegen kindhuwelijken in dit kleurrijke land.

Om ook daadwerkelijk mijn bijdrage te kunnen leveren in de strijd tegen kinderhuwelijken in Noord Vietnam heb ik jullie hulp nodig in de vorm van financiële steun. Door persoonlijk minimaal €4000,- aan sponsorgeld op te halen mag ik deelnemen aan dit fantastische project van Plan.

Iedereen verdient een eerlijke kans om te ontdekken en zich te ontwikkelen en jonge meisjes zijn daarin zeker geen uitzondering. Voor deze Hollandse knul, opgegroeid in Arnhem en Hattem, is ontdekken en ontwikkelen altijd vanzelfsprekend geweest. Ik kon zelf weten welke sport ik ging beoefenen, met welke vriendjes ik wilde spelen, welke vakken ik wilde volgen op school en aan het einde van mijn jeugd welke vervolgstudie ik wilde gaan doen en in welke stad. Weinig ligt echter verder van de werkelijkheid af dan deze vanzelfsprekendheid. Voor veel kinderen over de hele wereld, en vooral voor meisjes, is de vrijheid in ontdekken en ontwikkelen slechts een moeilijk te realiseren droom, als het besef dat deze mogelijkheden er zijn er überhaupt is. Help mij daarom in het verwezenlijken van deze fietstocht zodat we ook voor de meisjes in Vietnam het ontdekken en ontwikkelen mogelijk kunnen maken!

Belangrijk: De sponsoropbrengsten komen geheel ten goede aan de meisjes in Vietnam. Mijn reis- en verblijfkosten betaal ik zelf!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 25 23-06-2019 | 15:39 Mooi plan Daan! En heel veel succes met de tocht
€ 25 21-06-2019 | 01:52
€ 35 20-06-2019 | 18:50 Wooohooo go Daan! Hope you have a wonderful time!
€ 13 20-06-2019 | 18:46 Good luck Daan!
€ 5 20-06-2019 | 15:16
Bekijk alle

Kunnen jullie mij horen?

20-06-2019 | 11:45 Hallo allemaal! Via dit medium zal ik de komende tijd updates geven over het aanstaande fietsavontuur. Een aantal weken geleden ben ik als eerste echte test case vanuit Amsterdam naar papa, mama en Emma in Hattem gefietst. Toch een goede 140 kilometer! Dit ging mij gelukkig beter af dan verwacht, maarja, geen hoogtemeters he... Dan maar extra vaak met wind tegen fietsen! Vanwege een klapband en vakantie ligt de trainingsintensiteit momenteel op een laag pitje (lees: meer biertjes dan kilometers) maar daar komt snel weer verandering in. De zomer staat voor de deur, en als dat nog niet voldoende motivatie is om de energiereepjes en bidons weer uit de kast te trekken dan is het wel jullie enthousiasme en support! Toen ik zo'n 3 maanden geleden begon met dit traject had ik niet durven dromen dat we voor eind juni al meer dan €3700,- zouden hebben opgehaald. Enorm veel dank daarvoor.  Jullie voelen 'm natuurlijk al aankomen... Die overige €300,-, en alle extra's zodat we de meisjes in Noord-Vietnam nóg meer kunnen bieden, moet ook nog worden opgehaald. Hebben jullie nog een echtgenoot, moeder, buurvrouw, achterbuurman, oma, vriend of tante (graag even aandacht voor de gender diversity in mijn opsomming) die nog niet heeft gedoneerd? MAAK ZE ENTHOUSIAST!! Ondertussen zal ik nieuwe wielen onder mijn fiets (laten) zetten. :) Oja, en vergeet niet om naar iemand te lachen vandaag! :D Tot de volgende,   Daan  
Lees meer