Gertie Wientjens - Cycle for Plan Vietnam 2019

Dit is de actie van Gertie Wientjens

Nog te gaan

van totaal € 4.000 (109%)

Ik wil graag de uitdaging aan gaan om 460 kilometer (met 9000 hoogtemeters) in 7 dagen af te leggen en daarmee een goed doel te steunen. Ik vind dat wij een voorrecht hebben in ons land dat we als meisje een redelijk onbezorgde jeugd kunnen hebben, terwijl dit in een land als Vietnam niet vanzelfsprekend is. Ik wil me daar graag inzetten voor anderen, omdat ik besef dat ik het geluk heb gehad dat ik in Nederland geboren ben.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 872 10-10-2019 | 13:39  Muesli koeken verkoop! Met hulp van Bakkerij D'n Bekker uit Haps heb ik muesli koeken verkocht. Deze zijn vooral veelvuldig gekocht door mijn collega's op HAS Hogeschool! Bakkerij D'n Bekker heeft de muesli koeken voor een hele mooie prijs aan mij verkocht, waardoor mijn opbrengst heel erg mooi is geworden. Ik ben hen hier zeer dankbaar voor!!!
€ 222,70 10-10-2019 | 13:32 Studenten en medewerkers van HAS Hogeschool hebben afgeschreven boeken voor €2,- per stuk gekocht om op die manier een donatie te doen aan mijn goede doel. Mijn collega's van Information Services ben ik erg dankbaar dat zij op deze manier mij hebben willen helpen om geld in te zamelen.
€ 10 08-10-2019 | 11:41  Muesli koeken verkoop!
€ 5 08-10-2019 | 11:38  Muesli koeken verkoop!
€ 25 07-10-2019 | 21:33
Bekijk alle

Mijn streefbedrag gehaald!!!

10-10-2019 | 13:58 Vandaag heb ik mijn streefbedrag gehaald! Het is kei fijn dat me dit gelukt is bijna twee weken voordat ik vertrek, zodat ik met een gerust hart kan gaan beginnen aan de voorbereidingen op de reis zelf.Dat het mij gelukt is, heb ik natuurlijk te danken aan al mijn donateurs, maar ook aan de mensen die mij geholpen en ondersteund hebben bij de verschillende activiteiten die ik gedaan heb.Allereerst wil ik Bakkerij D'n Bekker heel erg bedanken voor hun medewerking (en sponsoring) bij de verkoop van de muesli koeken! Dit heeft echt een kei mooi bedrag opgeleverd! Daarbij moet ik ook meteen vermelden dat mijn collega's van HAS Hogeschool dit ook mede hebben mogelijk gemaakt, want zij hebben ervoor gezorgd dat de pakken muesli koeken iedere keer weer meteen uitverkocht waren!Verder wil ik Maria Siroo (mijn topverkoopster), Lara v/d Weem, Riky Wientjens, Saskia Wingens, Annemieke Lavrijssen en Marieke Wientjens bedanken voor hun hulp bij de verkoop op de verschillende rommelmarkten. Daarbij wil ik dan ook meteen noemen dat de organisatoren van Cuijk Keigoed en Wilbertoord pakt uut meegewerkt hebben om de opbrengst voor mij zo optimaal mogelijk te laten zijn. En natuurlijk wil ik ook alle personen bedanken die in natura spullen aan mij gedoneerd hebben, zodat ik ze kon verkopen op de rommelmarkten.Tijdens de 4daagse hebben Bianca, Annemarie, Harrie, Kim en Esther het verkeer geregeld tijdens de doorkomst in Beers/Cuijk, waardoor er weer een erg mooi bedrag bijgeschreven kon worden voor Cycle for Plan.Dan hebben we nog de maïsstengelhangers (Henny, Marieke, Michael, Geert-Jan, Mardo, Martijn, Niels, Lisette, Ron en Daniëlle), die namens mijn goede doel mee hebben gedaan aan het NK Maïsstengel hangen in Haps, waarmee ook een mooi bedrag is opgehaald.En als laatste natuurlijk al die mensen die via mijn site een donatie hebben gedaan om ervoor te zorgen dat ik dit prachtige bedrag nu bij elkaar heb!!! Ik ben jullie allemaal kei dankbaar!P.S. Ik hoop dat ik niemand vergeten ben te bedanken, maar mocht dat het geval zijn, dan bij dezen mijn excuses hiervoor!
Lees meer