Fietsen voor meisjes in Vietnam

Inge Zandt
Qr
van totaal € 4.000 (103%)

Een persoonlijke uitdaging, gekoppeld aan een goed doel!

En wat voor doel, fietsen voor een beter leven voor meisjes in Vietnam. 

Plan International zet zich wereldwijd in voor een betere toekomst voor kwetsbare meisjes. Met uiteenlopende projecten trachten ze onder meer kindhuwelijken en tienerzwangerschappen tegen te gaan. Dit doen ze niet alleen door meisjes bescherming te bieden, maar ook door ze te scholen en door bewustwording te creeren in de samenleving. Tevens hebben ze speciale programma's ontwikkeld voor meisjes die al (gedwongen) gehuwd zijn. 

Zelf heb ik drie kinderen, waarvan twee meisjes. Ik ben heel blij dat zij opgroeien in een land waar het normaal is dat zij naar school gaan en later zelfs kunnen gaan studeren. Gelukkig mogen ze straks ook gewoon zelf een partner kiezen. 

Helaas is dit niet overal voor meisjes vanzelfsprekend. Daarom ga ik mij inzetten voor kwetsbare jonge meiden in Vietnam. In oktober 2019 ga ik met een hele groep andere strijders 400 km in Vietnam fietsen om deze meiden te steunen en geld voor ze in te zamelen. Tijdens de fietstocht zullen we niet alleen van het prachtige landschap genieten, maar ook langs verschillende projecten gaan om met eigen ogen te kunnen zien wat Plan allemaal doet. Tijdens de reis zal ik jullie meenemen op mijn avontuur door reisverslagen te maken. 

Tot 23 oktober 2019 hou ik jullie op de hoogte van mijn acties en belevenissen. 

Om mijn reis mogelijk te maken zal ik een sponsorbedrag van 4000 euro moeten ophalen. Help je mee, klik dan op de roze button 'DONEER NU'. 

Met iedere donatie kom ik een stap dichter bij mijn doel en kan ik een bijdrage leveren aan een fijnere toekomst voor meisjes in Vietman. 

Alvast veel dank!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 15-10-2019 | 17:54 Omdat ik het een fantastisch doel vind. Ik steun graag als mensen letterlijk moeite doen voor een groep mensen (meisjes in dit geval) buiten ons gezichtsveld die dat hard nodig hebben. Toevallig zit ik nu in jouw netwerk.
€ 15 14-10-2019 | 15:56 You go girl 💪🏻
€ 15 14-10-2019 | 09:50
€ 20 05-10-2019 | 19:35
€ 37 29-08-2019 | 08:18
Bekijk alle

Statiegeldactie bij de Landmarkt

03-02-2019 | 12:49 Vanaf februari mag ik een statiegeldactie houden bij de Landmarkt aan de Schellingwouderdijk. Woon je in de buurt kom dan je statiegeldflessen inleveren bij de Landmarkt en doneer je bon voor een GOED DOEL! Wegens de verbouwing staat het roze kistje niet naast het statiegeldapparaat maar bij de eerste kassa.  Help je mee om de strijd aan te gaan tegen kindhuwelijken in Vietnam!! Beste Niels van de Landmarkt alvast heel erg bedankt dat je dit voor mij hebt mogelijk gemaakt! 
Lees meer