Jan. Uitvaartzorg in het zadel tegen kindhuwelijken

Jan. Uitvaartzorg in het zadel tegen kindhuwelijken!

Een mooie beslissing genomen! Begin november fiets ik met 'Cycle for Plan' door de bergen van Vietnam. Met deze conditieproef wil ik de meisjes in Vietnam een betere toekomst geven. Tijdens de fietstocht zal ik diverse projecten van Plan bezoeken en met eigen ogen zien hoe het opgehaalde sponsorgeld de strijd tegen de kindhuwelijken steunt.

Een uitdagende fietstocht, in zeven dagen leggen we 400 kilometeraf met hoge bergpassen en spectaculaire afdalingen. Met deze fietstocht proberen we met de groep de kindhuwelijken de wereld uit te trappen! 

7 dagen I 400 kilometer I 6000 meter hoogteverschillen I Noorden van Vietnam

Waarom? 

Tot op heden waren mijn vakantie's voornamelijk lui en helemaal voor eigen herstel. Maar nu wil ik in mijn vakantie ook eens een bijdrage leveren aan een beter leven voor anderen. In Nederland is het zo gewoon dat iedereen naar school kan en dat iedereen gelijke rechten heeft. In de afgelegen gebieden van Vietnam trouwt 44% van de meisjes voordat ze 18 jaar oud worden. Daardoor stoppen ze met school, worden vaker mishandeld en, als ze te jong zwanger worden, kan hun lijf dat soms nog niet aan.

Plan International Nederland werkt keihard om de kindhuwelijken en tienerzwangerschappen de wereld uit de helpen door middel van voorlichting en onderwijs. Via trainingen en campagnes over seksualiteit en anticonceptie worden jongeren baas over hun eigen lichaam en toekomst. Onderwijs geeft meisjes kracht, maakt ze bewust van hun rechten en vergroot hun kans op betaald werk en zelfstandigheid.   

Jouw hulp hard nodig! 

Om mee te kunnen met de reis moet ik eerst € 4000,00 sponsorgeld ophalen. Kan ik ook op jouw steun rekenen? 

Jan. Uitvaartzorg ondersteunt; 

Van elke uitvaart die ik vanaf januari 2019 doe gaat er € 25,00 gedoneerd worden. De eerste € 100,00 heb ik al kunnen overmaken. 

Wat gebeurt er met jouw geld?

89% wordt besteed aan de doelstelling | 8% wordt besteed aan fondsenwerving | 3% wordt besteed aan beheer en administratie

  1. Van de € 4.000,- gaat € 1.000,- naar mijn toekomstige "sponsorkind" in Vietnam (welke ik daar ook ga ontmoeten) en naar de gemeenschap waarin ze leeft.
  2. De overige € 3.000,- gaat naar het project Cycle for Plan Vietnam 2019 en wordt besteed aan alle Plan Nederland-projecten in dat land.
  3. De kosten van de reis en het verblijf betaal ik volledig zelf. 

Hoe kun je mij sponsoren?

  1. Door als individu via deze pagina een mooi bedrag over te maken! 
  2. Door als bedrijf een bedrag van € 250,00 of meer te sponsoren. Hiervoor krijgt u de mogelijkheid dit commercieël uit te nutten en komt jouw logo op mijn fietsshirt te staan. 
  3. Mee te denken of te doen bij het verzinnen of organiseren van mooie acties op jouw werk, school, vereniging etc.

Namens alle meisjes die we dankzij uw steun kunnen helpen zeg ik jullie alvast hartelijk dank! 

Vragen? Acties? Opmerkingen? 

info@jan-uitvaartzorg.nl of 06-51215900 

Laatste donaties

€ 34
01-11-2019 | 16:51

Jacco en Jeroen

Even een rond bedrag van de donaties gemaakt.... 7.500,00 opgehaald kanjer👍🏻... toi toi toi Janneman... x J&J
Lees meer
Bekijk alle
Delen