Jan. Uitvaartzorg in het zadel tegen kindhuwelijken

Dit is de actie van Jan Koopman

Nog te gaan

van totaal € 4.000 (170%)

Jan. Uitvaartzorg in het zadel tegen kindhuwelijken!

Een mooie beslissing genomen! Begin november fiets ik met 'Cycle for Plan' door de bergen van Vietnam. Met deze conditieproef wil ik de meisjes in Vietnam een betere toekomst geven. Tijdens de fietstocht zal ik diverse projecten van Plan bezoeken en met eigen ogen zien hoe het opgehaalde sponsorgeld de strijd tegen de kindhuwelijken steunt.

Een uitdagende fietstocht, in zeven dagen leggen we 400 kilometeraf met hoge bergpassen en spectaculaire afdalingen. Met deze fietstocht proberen we met de groep de kindhuwelijken de wereld uit te trappen! 

7 dagen I 400 kilometer I 6000 meter hoogteverschillen I Noorden van Vietnam

Waarom? 

Tot op heden waren mijn vakantie's voornamelijk lui en helemaal voor eigen herstel. Maar nu wil ik in mijn vakantie ook eens een bijdrage leveren aan een beter leven voor anderen. In Nederland is het zo gewoon dat iedereen naar school kan en dat iedereen gelijke rechten heeft. In de afgelegen gebieden van Vietnam trouwt 44% van de meisjes voordat ze 18 jaar oud worden. Daardoor stoppen ze met school, worden vaker mishandeld en, als ze te jong zwanger worden, kan hun lijf dat soms nog niet aan.

Plan International Nederland werkt keihard om de kindhuwelijken en tienerzwangerschappen de wereld uit de helpen door middel van voorlichting en onderwijs. Via trainingen en campagnes over seksualiteit en anticonceptie worden jongeren baas over hun eigen lichaam en toekomst. Onderwijs geeft meisjes kracht, maakt ze bewust van hun rechten en vergroot hun kans op betaald werk en zelfstandigheid.   

Jouw hulp hard nodig! 

Om mee te kunnen met de reis moet ik eerst € 4000,00 sponsorgeld ophalen. Kan ik ook op jouw steun rekenen? 

Jan. Uitvaartzorg ondersteunt; 

Van elke uitvaart die ik vanaf januari 2019 doe gaat er € 25,00 gedoneerd worden. De eerste € 100,00 heb ik al kunnen overmaken. 

Wat gebeurt er met jouw geld?

89% wordt besteed aan de doelstelling | 8% wordt besteed aan fondsenwerving | 3% wordt besteed aan beheer en administratie

  1. Van de € 4.000,- gaat € 1.000,- naar mijn toekomstige "sponsorkind" in Vietnam (welke ik daar ook ga ontmoeten) en naar de gemeenschap waarin ze leeft.
  2. De overige € 3.000,- gaat naar het project Cycle for Plan Vietnam 2019 en wordt besteed aan alle Plan Nederland-projecten in dat land.
  3. De kosten van de reis en het verblijf betaal ik volledig zelf. 

Hoe kun je mij sponsoren?

  1. Door als individu via deze pagina een mooi bedrag over te maken! 
  2. Door als bedrijf een bedrag van € 250,00 of meer te sponsoren. Hiervoor krijgt u de mogelijkheid dit commercieël uit te nutten en komt jouw logo op mijn fietsshirt te staan. 
  3. Mee te denken of te doen bij het verzinnen of organiseren van mooie acties op jouw werk, school, vereniging etc.

Namens alle meisjes die we dankzij uw steun kunnen helpen zeg ik jullie alvast hartelijk dank! 

Vragen? Acties? Opmerkingen? 

info@jan-uitvaartzorg.nl of 06-51215900 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 25 18-09-2019 | 18:53 Top actie!
€ 75 02-09-2019 | 11:09 Jan. Uitvaartzorg is hoofdsponsor van de actie van Jan Koopman. Van elke uitvaart die door Jan. Uitvaartzorg gedaan is gaat er € 25,00 euro naar Cycleforplan. Hartelijk dank aan de familie van Mw. Arink-de Roder, Bas de Bruin en Dhr. Tolboom.
€ 50 02-09-2019 | 11:02 Henri en Sandra vonden Cycleforplan een goed initiatief. Woorden van lof over de uitvaart van hun moeder en daarom een donatie! Hartelijk dank Henri en Sandra!
€ 15 18-08-2019 | 20:19
€ 25 20-07-2019 | 11:49 Zo goed als wij het hier hebben als meisje en vrouw, heb zelf een prachtige, vrolijke en leergierige dochter van 19 😍 wens ik dat iedere vrouw in de dop ter wereld toe🙏 dus heel veel succes met deze zware fietstocht Jan💪 lieve groet van de Leeftinkjes uit Deventer🙋