Fietsen voor een toekomst in Vietnam!

Jessica Brouwer
Qr
van totaal € 4.000 (116%)

In november 2019 ga ik mezelf sportief uitdagen om 460 kilometer te fietsen en voor die tijd 4000 euro in te zamelen voor de toekomst van meisjes in Vietnam.

Voor Plan International Nederland fiets ik mee door Vietnam: in 7 dagen leg ik 460 kilometer af met hoge bergpassen (9000 hoogtemeters) en spectaculaire afdalingen op de route! Ik zal tijdens deze sportieve challenge mijn eigen grenzen verleggen, genieten van adembenemende landschappen, projecten van Plan bezoeken en de vriendelijke locals ontmoeten. Ik ontdek het prachtige Vietnam en doe tegelijkertijd iets goeds voor een ander.

Ik fiets mee met Cycle for Plan en help kindhuwelijken de wereld uit te trappen!

In Noord Vietnam wordt 44% van de meisjes uitgehuwelijkt terwijl zij zelf nog een kind is.

Vaak zijn dit meisjes van minderheidsgroepen die tot de armste en meest achtergestelde groepen van Vietnam behoren. Een huwelijk wordt vaak gezien als een kans voor de dochter. Met deze fietstocht door Vietnam steun ik niet alleen veilige scholen, educatie, voorlichting & bewustwording en bescherming tegen geweld door het bouwen van safe houses voor deze meisjes, maar zie ik ook nog eens met eigen ogen hoe de sponsorgelden worden uitgegeven. Een unieke kans. Daarom vraag ik jullie ook voor hulp, want elke euro maakt het verschil. Elke euro zorgt voor een beter leven voor deze meisjes. Zodat ook zij gewoon kind kunnen zijn!

 Goed om te weten:

- De fietstocht is van 6 t/m 16 november 2019 door Vietnam.

- Alle donaties via deze site gaan direct naar Plan toe. Deze sponsor bijdragen komen direct in Vietnam terecht om de meisjes daar te helpen!

- Van elke € 4.000 gaat € 1.000 naar een sponsorkind, wat de achterliggende community representeert en gaat € 3.000 naar algemene projecten om deze meisjes te helpen. De gelden zullen onder andere uitgegeven worden aan een veilige omgeving voor deze meisjes, safe houses, voorlichting en aan goede- en veilige scholen. 

- Zelf betaal ik mijn vlucht, maaltijden en overnachtingskosten. 

- Omdat Plan de ANBI status heeft zijn de giften aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 30 19-11-2019 | 23:13 Well Done, Jessica, gefeliciteerd!!
€ 50 01-11-2019 | 10:53
€ 40 31-10-2019 | 22:22
€ 74,85 31-10-2019 | 18:28 Bedankt alle mensen die hun statiegeld hebben gedoneerd bij de AH Nieuwezijds Voorburgwal, super!
€ 25 31-10-2019 | 11:53 Wat een prachtig sponsorbedrag heb je ingezameld! Ik wens je véél succes en plezier met het fietsen in het prachtige Vietnam. Liefs, Adriana