Cycle for Plan Marijn

Marijn Meulenbeld
Qr
van totaal € 4.000 (105%)

Meisjes kunnen het verschil maken! In oktober ga ik 400 km door de bergen van Vietnam fietsen om kindhuwelijken letterlijk de wereld uit te trappen! Een manier om wat goeds te doen voor meisjes die een totaal ander leven hebben dan ik en daarnaast een waanzinnige uitdaging voor mijzelf. 

 

Voor dit goede doel wil ik zo veel mogelijk geld ophalen. Alles wat ik ophaal gaat naar Plan Nederland en hun campagne tegen kindhuwelijken in Vietnam. Zij proberen mensen bewust te maken van de problematiek rondom kindhuwelijken en verzorgen voorlichting en scholing in de gemeenschap daar. Een van de manieren om kindhuwelijken tegen te gaan is door meisjes langer onderwijs te geven. Als docent weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen zich kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving. Dit onderwerp ligt mij nauw aan het hart omdat ik dagelijks zelf voor de klas sta en met eigen ogen zie wat de impact van onderwijs is op jonge kinderen.

 

 Zelf heb ik een heerlijk leven in Nederland en heb ik alle kansen gehad om mijzelf te ontwikkelen en onbekommerd op te groeien. Ik vind het belangrijk om stil te staan bij dit geluk en na te denken wat ik vanuit mijn positie kan betekenen voor anderen bij wie dit niet vanzelfsprekend is.

 

Mijn streefbedrag is 4.000 euro, 10 euro voor elke kilometer die ik in de bergen van Vietnam ga fietsen! Ik vind het super spannend om zo’n groot bedrag bij elkaar te gaan halen maar ik hoop dat zoveel mogelijk mensen mij willen steunen!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 40 19-10-2018 | 14:19
€ 20 17-10-2018 | 08:19 Succes nog lieve Rijn!
€ 20 09-10-2018 | 21:15
€ 25 09-10-2018 | 12:52
€ 20 08-10-2018 | 22:09