Marleen van Loon

Marleen van Loon
Qr
van totaal € 4.000 (101%)

Waarom ga ik dit doen?

Jij en ik hebben de keuze met wie we willen trouwen en wanneer we dat willen. Deze keuze hebben de meisjes in Vietnam niet. Het geld dat ik ophaal wordt gebruikt voor onderwijs en informatieverstrekking, om de armoedecirkel te doorbreken, zodat deze meisjes ook een keuze gaan krijgen.

Daarnaast speelt mee dat ik mezelf mentaal en fysiek wil uitdagen. Mentaal om te gaan vragen of familie, vrienden en kennissen mij willen sponsoren. Fysiek omdat ik pas sinds korte tijd fiets en het me geweldig lijkt om dat in een totaal andere omgeving te doen.

Ik heb super veel zin om deze uitdaging aan te gaan!

Help jij mij om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen? Klik op de roze "Doneer nu" button en steun mij!

Ik word echt gelukkig van elke bijdrage! Superspannend om dit avontuur aan te gaan, maar ik heb er ongelofelijk veel zin in!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 17-10-2018 | 12:33
€ 15 05-10-2018 | 08:42 Lieve Marleen Het is bijna zover... jij gaat je inzetten voor een prachtig doel. Daar wil ik graag een steentje aan bijdragen. Ik wil je heel veel succes en plezier wensen tijdens deze super mooie uitdaging. Heel veel liefs, Nicole
€ 70 05-10-2018 | 08:03 Marleen Bij maken jou stoere plan rond. Veel succes je fiets maatjes van de dames lekke tube Goede reis
€ 40 30-09-2018 | 11:45 Marleen succes !!! Henk en Antoinet.
€ 15 29-09-2018 | 12:13 Zet hem op Marleen! Succes
Bekijk alle

Shirtsponsors

06-08-2018 | 20:09 De shirtsponsors zijn bekend: * Hanex (www.hanex.nl) * Vobra (www.vobra.nl) * De Toren Eten en Drinken (www.detoren.nl) * Blauwe Bessen Boederij (www.blauwebessenboerderij.nl) Wil je nog een plekje op mijn sponsorshirt, laat me dat z.s.m. weten, zodat ik je logo nog kan laten printen!
Lees meer