Nancy’s fietsavontuur Vietnam

Nancy van Bekkum
Qr
van totaal € 4.000 (103%)

IK GA HET DOEN❗️ In november ga ik fietsen voor Cycle for Plan in Vietnam: in 7 dagen leg ik 400 kilometer af met hoge bergpassen en spectaculaire afdalingen op de route. Tijdens deze sportieve challenge ga ik m’n grenzen verleggen, genieten van adembenemende landschappen, projecten van Plan bezoeken en de vriendelijke locals ontmoeten. Het lijkt me een onvergetelijke ervaring: je ontdekt het prachtige Vietnam en doet tegelijkertijd iets goeds voor een ander; namelijk de meisjes in Vietnam.

Ik fiets mee met Cycle for Plan en help kindhuwelijken de wereld uit te trappen!

In Noord Vietnam wordt 44% van de meisjes uitgehuwelijkt terwijl zij zelf nog een kind zijn.

Vaak zijn dit meisjes van minderheidsgroepen die tot de armste en meest achtergestelde groepen van Vietnam behoren. Een huwelijk wordt vaak gezien als een kans voor de dochter. Met deze fietstocht door Vietnam steun ik niet alleen veilige scholen, educatie, voorlichting & bewustwording en bescherming tegen geweld door het bouwen van safe houses voor deze meisjes, maar zie ik ook nog eens met eigen ogen hoe de sponsorgelden worden uitgegeven. Een unieke kans. Daarom vraag ik jullie ook voor hulp, want elke euro maakt het verschil. Elke euro zorgt voor een beter leven voor deze meisjes. Zodat ook zij gewoon kind kunnen zijn!

 Goed om te weten:

- De fietstocht is van 6 t/m 16 november 2019 door Vietnam.

- Alle donaties via deze site gaan direct naar Plan toe. Deze sponsor bijdragen komen direct in Vietnam terecht om de meisjes daar te helpen!

- Van elke € 4.000 gaat € 1.000 naar een sponsorkind, wat de achterliggende community representeert en gaat € 3.000 naar algemene projecten om deze meisjes te helpen. De gelden zullen onder andere uitgegeven worden aan een veilige omgeving voor deze meisjes, safe houses, voorlichting en aan goede- en veilige scholen. 

- Zelf betaal ik mijn vlucht, maaltijden en overnachtingskosten. 

- Omdat Plan de ANBI status heeft zijn de giften aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 75 24-10-2019 | 23:33 Succes Nancy!!
€ 25 14-10-2019 | 10:05
€ 25 13-10-2019 | 22:58 Succes Nancy, mooie sportieve uitdaging voor een goed doel.
€ 89 09-10-2019 | 20:40
€ 578,55 09-10-2019 | 15:28 JUMBO Nieuwland statiegeld opbrengst!