Een geweldige uitdaging voor het goede doel maar ook voor mezelf!

Remco Kantelberg
Qr
van totaal € 4.000 (102%)

Tijd voor een nieuwe uitdaging!

Ik nu al een aantal jaren hard met mezelf aan de slag en voel me daardoor steeds beter in mijn vel zitten. Ik voel dan ook dat het nu tijd is voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarmee ik nu niet alleen mezelf verder kan ontwikkelen maar juist ook iets kan betekenen voor andere mensen. Dit wil ik graag in combinatie gaan doen met het uitvoeren van mijn grootste passie, fietsen! Daarom ga ik me inzetten voor Cycle for plan.

De uitdaging: wat ga ik doen?

  • In een gezelschap van 20 personen ga ik van 6 t/m 16 november 2019 naar Vietnam
  • Daar fietsen we 400 kilometer in 7 dagen op een hybride mountainbike
  • We starten en eindigen in Hanoi, maar fietsen in het hoge noorden vanaf Ha Giang langs de Chinese grens
  • Tijdens deze tocht maken we 7000 hoogtemeters
  • Onderweg bezoeken we 2 projecten van Plan zelf en ontmoeten we de “sponsorkinderen”

Wat doet Cycle for Plan

Samen met Plan International Nederland ga ik strijden en fietsen tegen de kindhuwelijken in Vietnam!

Kindhuwelijken beroven meisjes van hun toekomst. Als meisjes te jong trouwen stoppen ze met school, worden ze vaker mishandeld en, als ze te jong zwanger worden, kan hun lijf dat soms nog niet aan. 44% van de meisjes in afgelegen gebieden in Vietnam trouwt voordat ze 18 jaar oud is. 1 op 9 is zelfs nog jonger dan 15. Weg onbezorgde jeugd en toekomst. Hoe onwerkelijk is dit voor ons, wij leven in een land waarin we zoveel kansen hebben.Plan International Nederland werkt hier hard aan met voorlichting en onderwijs. Meer informatie is te vinden op: www.cycleforplan.nl

Wat doet Cycle for plan met jouw geld?

Van het geld wordt 89% wordt besteed aan de doelstelling zelf. Daarnaast wordt 8% besteed aan fondsenwerving en 3% wordt besteed aan beheer en administratie.

  1. Van de € 4.000,- gaat € 1.000,- naar mijn toekomstige "sponsorkind" in Vietnam (welke ik daar ook ga ontmoeten) en naar de gemeenschap waarin ze leeft.
  2. De overige € 3.000,- gaat naar het project Cycle for Plan Vietnam 2019 en wordt besteed aan alle Plan Nederland-projecten in dat land.
  3. De kosten van de reis en het verblijf betaal ik volledig zelf.

Hoe kun je mij sponsoren?

  1. Door als individu via deze pagina een mooi bedrag over te maken!
  2. Door als bedrijf een mooi bedrag te sponsoren. Hiervoor krijgt u de mogelijkheid dit commercieel uit te nutten. Jouw logo komt op mijn fietsshirt en mijn persoonlijke webpagina te staan.

Tussen de trainingen door ga ik jullie, via social media, op de hoogte houden van mijn acties en voorbereidingen op deze uitdaging! En tijdens de reis volgt natuulijk het verhaal van al mijn avonturen.

Alvast super bedankt voor jullie steun, namens alle meisjes die we dankzij jullie steun kunnen helpen!!!

Vragen? Acties? Opmerkingen? Laat het me weten!

Hartelijke en sportieve groet, Remco

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 27-11-2019 | 21:19
€ 15 03-11-2019 | 14:13
€ 25 29-10-2019 | 20:59
€ 15 26-09-2019 | 14:19
€ 10 29-08-2019 | 20:40
Bekijk alle

Update Cycle for Plan Vietnam ‎

18-06-2019 | 00:00 WOW 74% opgehaald in 6 weken In eerste instantie wil ik alle persoonlijke donateurs enorm bedanken voor hun donaties! Super fijn   dat jullie dit voor mij en de kinderen in Vietnam willen doen! Daarnaast ben ik ook erg dankbaar en trots om te melden dat ik weer 3 super donaties heb mogen ontvangen en mede daarmee nu bijna 75% van mijn donatiebedrag heb gehaald! Rudi en Martin, enorm bedankt voor jullie bijdrage van €150,-   http://www.beversenboschman.nl Bas, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage van €150,- https://www.erafocus.nl Frank, bedankt voor jullie fantastische bijdrage van €250,- https://www.bmdzuid.nl/  Doneren kan overigens nog steeds via onderstaande link : https://vietnam.cycleforplan.nl/actie/remco-kantelberg?utm_source=kentaa&utm_medium=email-share&utm_campaign=cycle-for-plan   Sportieve groet Remco Kantelberg
Lees meer