Don't call it a dream, call it a plan!

Dit is de actie van Ria Yetsenga-Timmerman

Nog te gaan

van totaal € 6.000 (100%)

I have a passion for education and have always had a weak spot for development aid - how are we (the Western world) able to take our responsibility and contribute to helping less fortunate nations and people develop? Without ignoring or offending their culture, norms and values of course... I truly believe that the value we can add to a girls' life, her family and the community surrounding her/them is substantial when we invest in better access to education. This is something I personally want to contribute to, in this inspiring and physically challenging way.

 

Ik heb een passie voor onderwijs en heb altijd een 'zwak' gehad voor ontwikkelingssamenwerking - hoe kunnen wij als Westerse wereld onze verantwoordelijkheid nemen om minder bevoorrechte landen en volken te helpen in hun ontwikkeling? Zonder daarbij de cultuur van een land of volk teniet te doen en onze waarden op te leggen... Ik geloof dat de waarde die je toevoegt aan het leven van een meisje, haar gezin en de community om haar/hen heen, substantieel is door te investeren in de toegankelijkheid van onderwijs. Daar wil ik heel graag mijn steentje aan bijdragen, op deze mooie en fysiek uitdagende manier.

Wil je op de hoogte blijven van mijn voorbereidingen tussen nu en november? Meld je dan aan voor mijn updates via het sterretje rechts in beeld (onder de social media buttons) en je krijgt automatisch een email als ik een nieuw blog geplaatst heb.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 10 18-09-2019 | 06:46
€ 53 17-09-2019 | 20:52
€ 10 13-09-2019 | 15:32 Goed initiatief waaraan ik graag een steentje bijdraag. Succes Ria!
€ 50 10-09-2019 | 10:28 Let's make this world a better place !
€ 25 09-09-2019 | 20:40
Bekijk alle

YES! Mijn streefbedrag is binnen :-)

17-09-2019 | 21:46 Wow, 49 dagen voordat onze reis begint, heb ik met jullie hulp €6000 opgehaald voor de meisjes, tienermoeders, en communities in het noorden van Vietnam. DANK JULLIE WEL! Wat fantastisch! #vreugdedansje Dat betekent overigens niet dat het hier stopt :-) Doneren kan en mag nog steeds, want elke euro is zó veel meer waard in Vietnam! Ik kijk er enorm naar uit om daar straks de projecten te bezoeken en te voelen wat een verschil wij kunnen maken voor een meisje, haar gezin, haar community. Voor nu voel ik me even dankbaar... én ga ik nog even door met trainen, het organiseren van een spinning event (op 29 sept bij de Workout in Utrecht -> alle opbrengsten gaan naar Vietnam!) en de andere voorbereidingen voor Cycle for Plan. Binnenkort volgt weer een uitgebreidere update!
Lees meer