Don't call it a dream, call it a plan!

Dit is de actie van Ria Yetsenga-Timmerman

Nog te gaan

van totaal € 6.000 (88%)

I have a passion for education and have always had a weak spot for development aid - how are we (the Western world) able to take our responsibility and contribute to helping less fortunate nations and people develop? Without ignoring or offending their culture, norms and values of course... I truly believe that the value we can add to a girls' life, her family and the community surrounding her/them is substantial when we invest in better access to education. This is something I personally want to contribute to, in this inspiring and physically challenging way.

 

Ik heb een passie voor onderwijs en heb altijd een 'zwak' gehad voor ontwikkelingssamenwerking - hoe kunnen wij als Westerse wereld onze verantwoordelijkheid nemen om minder bevoorrechte landen en volken te helpen in hun ontwikkeling? Zonder daarbij de cultuur van een land of volk teniet te doen en onze waarden op te leggen... Ik geloof dat de waarde die je toevoegt aan het leven van een meisje, haar gezin en de community om haar/hen heen, substantieel is door te investeren in de toegankelijkheid van onderwijs. Daar wil ik heel graag mijn steentje aan bijdragen, op deze mooie en fysiek uitdagende manier.

Wil je op de hoogte blijven van mijn voorbereidingen tussen nu en november? Meld je dan aan voor mijn updates via het sterretje rechts in beeld (onder de social media buttons) en je krijgt automatisch een email als ik een nieuw blog geplaatst heb.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 20 21-05-2019 | 22:23
€ 25 18-05-2019 | 14:24
€ 100 15-05-2019 | 11:03
€ 235,25 13-05-2019 | 09:53
€ 25 13-05-2019 | 07:14 You go girl!! Zet m op!! Jan, nath & de 2T’s
Bekijk alle

Let's go bananas!

12-05-2019 | 21:27 Voor wie het nog niet weet… Ik hou enoooorm van bakken (en van koken). En al helemaal van bananenbrood. Veruit mijn favoriet. Of het nou een basic versie is (niks mis met basic!) of een all singing all dancing versie met chia zaad of boekweitmeel is, bananenbrood is gewoon echt mijn ding. En laatst dacht ik: kan ik daar niet iets mee in het kader van sponsoring…? Afgelopen woensdag maakte ik daarom de flyer die je hierboven ziet. Met de mogelijkheid om een altijd-lekker-bananenbrood of een volkoren bananenbrood met pecannoten te bestellen! Ondertussen heb ik er vanochtend al twee afgeleverd hier in de straat :-) Wil je ook een bananenbrood bestellen? Laat het me weten! Ze kunnen ook prima in de vriezer, dus je hoeft niet alle 12 plakken binnen een paar dagen op te eten :-) En het zijn ideale 10-uurtjes voor op school (of mee naar kantoor ;-)! Trainings-block Afgelopen week had ik het even: geen writer’s block, maar een trainings-block. Ik wist even niet meer hoe, wat en wanneer. Dat heb ik maar even de tijd gegeven (vond ik erg verstandig van mezelf, al kostte het wel even moeite natuurlijk ;-) en donderdag was het 'opeens' over toen ik mijn favoriete pilateslesje deed. In die paar dagen van ‘bezinning’ heb ik ook besloten dat af en toe ’s ochtends een uurtje fietsen ook fijn zou zijn in mijn trainingsschema. Vrijdagochtend leende zich hier perfect voor en dus zat ik meteen om 06.00 op de fiets. Gewoon een rondje van ruim 21 km, hoor, niets bijzonders. Maar wél heel lekker! En daarna kon ik mooi aanschuiven bij het ontbijt met het gezin, dus een win-win :-) Vandaag ben ik naar Lage Vuursche gefietst. Eerst een flink stuk asfalt en bospaden en daarna bij Lage Vuursche een stuk van de single track mountainbikeroute ‘Hoge Vuursche’ gepakt. Een heel technisch stuk met van tijd tot tijd een soort achtbaan van op & neer met haarspeldbochten, heel gaaf! Op een gegeven moment had het rulle zand me wel even te pakken en maakte ik een mooie duik… Gelukkig niets aan de hand buiten wat blauwe en pijnlijke plekken op mijn linkerbeen, -heup en arm. Ach, en die eerste val moest toch een keer komen ;-) Al met al was het in ieder geval een mooie en fijne tocht van ruim 50 km vanmiddag. Toch weer echt genieten!
Lees meer