Don't call it a dream, call it a plan!

Dit is de actie van Ria Yetsenga-Timmerman

Nog te gaan

van totaal € 6.000 (94%)

I have a passion for education and have always had a weak spot for development aid - how are we (the Western world) able to take our responsibility and contribute to helping less fortunate nations and people develop? Without ignoring or offending their culture, norms and values of course... I truly believe that the value we can add to a girls' life, her family and the community surrounding her/them is substantial when we invest in better access to education. This is something I personally want to contribute to, in this inspiring and physically challenging way.

 

Ik heb een passie voor onderwijs en heb altijd een 'zwak' gehad voor ontwikkelingssamenwerking - hoe kunnen wij als Westerse wereld onze verantwoordelijkheid nemen om minder bevoorrechte landen en volken te helpen in hun ontwikkeling? Zonder daarbij de cultuur van een land of volk teniet te doen en onze waarden op te leggen... Ik geloof dat de waarde die je toevoegt aan het leven van een meisje, haar gezin en de community om haar/hen heen, substantieel is door te investeren in de toegankelijkheid van onderwijs. Daar wil ik heel graag mijn steentje aan bijdragen, op deze mooie en fysiek uitdagende manier.

Wil je op de hoogte blijven van mijn voorbereidingen tussen nu en november? Meld je dan aan voor mijn updates via het sterretje rechts in beeld (onder de social media buttons) en je krijgt automatisch een email als ik een nieuw blog geplaatst heb.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 28,25 17-07-2019 | 16:24
€ 25 13-07-2019 | 18:49
€ 15 12-07-2019 | 12:33 Je bent een topper! Succes met trainen. Bas van Lievens Bikes.
€ 10 27-06-2019 | 09:18 Zet hem op Ria! Goede actie en voor een goed doel!
€ 17,50 26-06-2019 | 10:08
Bekijk alle

#dankbaar!

17-07-2019 | 21:44 Hoe het kan dat ik die mooie warme emotie van dankbaarheid éxtra sterk voel? Door de drukke periode die ik achter de rug heb (word je soms toch ietsiepietsie emotioneler van...)? Of misschien ben ik echt toe aan vakantie ;) Of is het een combinatie met mijn natuurlijke neiging tot reflectie. In ieder geval zijn het heel veel dankbare gevoelens... Zo vlak voor de zomervakantie heb ik een poging gedaan om een greep uit deze mooie momenten op een rijtje te zetten... in willekeurige volgorde! #dankbaar voor... Iedereen die gedoneerd heeft! Ouders en schoonouders die extra komen bijspringen zodat ik tochten kan fietsen of kan trainen Iedereen die bananenbrood bestelt Carola, Ine, Carolijn en Maud die het boek van Edith Bosch gekocht hebben Eén van mijn collega's die anderen oproept om bananenbrood te bestellen en er een estafette van te maken Iedereen die vraagt naar hoe het met de voorbereidingen gaat Mijn man die thuis veel meer oppakt en me daarmee enorm ontlast Lieve berichtjes van vriendinnen De fysio die me volgt op Strava en me kudos geeft voor alle ritten Iedereen die openlijk of stiekem een bijdrage in mijn knutselspaarpot doet :-) Fietsgesprekken met collega’s en vrienden Een tante die me spontaan opbelt om het verhaal nog even persoonlijk te horen Mensen die meeleven en vragen wanneer er weer een nieuwe blog aan komt Tips van zo veel mensen over fietskleding, voeding en (race)fietsen Een collega die tussendoor even een leuk nieuw fiets-initiatief doorstuurt op de app Mijn broer die zomaar zegt: 'moet jij geen klikschoenen? stuur dat bonnetje maar door' De steun en motivatie van verschillende trainers van de sportschool De oppas die haar woensdagmiddag gratis komt oppassen: "dat geld is mijn donatie" Een koper van Marktplaats die hoort dat de opbrengst naar Vietnam gaat en spontaan nog een extra donatie doet De gezelligheid en steun van ons groepje van Vietnam en de andere CfP fietsers Aanmoedigingen op allerlei manieren, soms van wildvreemden Mijn kinderen die geregeld vragen naar mijn training en donaties Fietsweekenden die ingepland staan Dat ik mezelf soms tegenkom en daardoor kan groeien Het enthousiasme dat ik voel als ik ergens een leuke toertocht tegenkom waar ik misschien aan mee kan doen Een fietsgenootje dat zegt: "wat goed van je, ik ben trots op je!" Mensen van fietskleding-winkels die meedenken Het mooie Nederlandse landschap waar ik nu extra veel van mag genieten De fietsenmaker die meekijkt en even snel tussendoor wat aanpast zodat ik beter zit of mijn fiets net wat lekkerder loopt ... en zo kan ik nog wel even doorgaan... Bijzonder gevoel hoor! Maar nu ga ik eerst op vakantie. Genieten van even drie weken rust met familie en het gezin. De fiets gaat de eerste week mee, maar ik ga vooral voor de ontspanning. Boekjes, een fietstochtje, een wandeling, een spelletje met de kids, een wijntje en een goed gesprek. En over drie weken ga ik weer uitgerust knallen! Fijne vakantie allemaal!  
Lees meer