Suus fietst in Vietnam en trapt kindhuwelijken de wereld uit!

Susan Vos
Qr
van totaal € 4.000 (115%)

Plan International Nederland daagt mij uit! In november fiets ik mee door Vietnam: in 7 dagen leg ik 460 kilometer af met hoge bergpassen en spectaculaire afdalingen op de route! Ik zal tijdens deze sportieve challenge mijn eigen grenzen verleggen, genieten van adembenemende landschappen, projecten van Plan bezoeken en de vriendelijke locals ontmoeten. Het wordt een onvergetelijke ervaring: ik ontdek het prachtige Vietnam en doe tegelijkertijd iets goeds voor een ander; namelijk de meisjes in Vietnam. Ik fiets mee met Cycle for Plan en help kindhuwelijken de wereld uit te trappen!

Ik moet 4000 euro sponsorgeld ophalen, anders kan ik deze uitdaging niet aangaan. 

De kosten voor mijn tickets en verblijf in Vietnam zijn uiteraard voor mezelf. 

Steun mij en help mee om kindhuwelijken te stoppen door geld te doneren. 

 

Plan International Nederland challenges me! In November I will cycle through Vietnam: in 7 days I cover 460 kilometers with high mountain passes and spectacular descents on the route!

During this sporting challenge I will push my own limits, enjoy breathtaking landscapes, visit Plan's projects and meet the friendly locals.

It will be an unforgettable experience: I discover the beautiful Vietnam and at the same time do something good for someone else; namely the girls in Vietnam.

I cycle with Cycle for Plan and help child marriages out of the world!

You can help me and the girls in Vietnam by donating some euro's...

I need at least 4000 euro's.

The tickets and stay in Vietnam I will pay myself.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 06-11-2019 | 22:23 heel veel succes !
€ 25 02-11-2019 | 05:36
€ 150 01-11-2019 | 14:54
€ 10 31-10-2019 | 17:04 Nog maar 2 dagen. Heel veel plezier in Vietnam
€ 25 29-10-2019 | 20:48
Bekijk alle

Susan Vos (40) uit Nieuwegein fietst tegen kindhuwelijken

23-05-2019 | 00:00 De 40-jarige Susan Vos uit Nieuwegein gaat dit jaar fietsen tegen kindhuwelijken. Vos, dagelijks werkzaam als fulltime leerkracht in het speciaal onderwijs op SBO De Evenaar in Nieuwegein, is steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. In november zal zij in zeven dagen 400 km afleggen met hoge bergpassen en spectaculaire afdalingen op de route door Vietnam! Susan: ‘Ik fiets mee met Cycle for Plan en help kindhuwelijken de wereld uit te trappen!’ ‘Een kindhuwelijk vernielt in één klap een onbezorgde jeugd én de toekomst van miljoenen meisjes. Kindhuwelijken zijn het meest ernstige probleem voor meisjes in de afgelegen gebieden in Noord Vietnam. 44 procent van de meisjes trouwt daar voor hun 18e jaar. De bevolking in deze provincies bestaat voornamelijk uit etnische minderheden die behoren tot de armste en meest achtergestelde groepen van Vietnam. Hun armoede en het ontbreken van kansen zijn belangrijke oorzaken van kindhuwelijken’ aldus Susan Vos. Steun Susan VosDoor Susan Vos als deelnemer van Cycle for Plan te steunen, kan Plan International Nederland strijden tegen kindhuwelijken. Dit doet Plan door bewustwording, bescherming tegen geweld, lobby en scholing. Plan werkt er aan om onderwijsdrempels voor meisjes weg te nemen omdat onderwijs meisjes bewust maakt van hun rechten en hun kans vergroot op het vinden van werk waarmee ze in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Plan onderhandelt zodat ook getrouwde meisjes naar school kunnen en organiseert kortlopend inhaalonderwijs, waarmee meisjes hun diploma kunnen halen.Plan zet meisjesclubs op, waarin zij leren over hun rechten, de mogelijkheden voor de toekomst, sociale vaardigheden, seksuele voorlichting en de gevolgen van een kindhuwelijk. Help meisjes wereldwijd aan een betere toekomst en stop kindhuwelijken! Laat de meisjes in Vietnam kind zijn, laat ze zo lang mogelijk van onderwijs genieten oftewel geef meisjes in Vietnam een betere toekomst. U kunt Susan Vos uit Nieuwegein steunen door geld over te maken. Dat kan via deze link. Inmiddels is er al 1.175,- euro opgehaald. Het doel is om 4.000,- euro op te halen.      
Lees meer