AnnettePatricia

Wij komen in actie!
Normal 2e90ab756d958b62a44d9580070197621d4fe622
van totaal € 8.000 (109%)

Team AnnettePatricia komt in actie voor de meisjes in Vietnam!

Dankbaar is het voornaamste woord wat in ons opkomt als wij terugdenken aan onze jeugd. Dankbaar voor het gevoel van vrijheid en geborgenheid, dat onze ouders ons hebben kunnen geven. Dankbaar voor de vrijheid die we hadden in het maken van onze eigen keuzes. Dankbaar voor de kansen die we hebben gekregen om te gaan studeren, ons eigen pad uit te stippelen en daardoor onafhankelijk kunnen zijn. Het besef dat dit voor heel veel anderen in de wereld niet opgaat, heeft ons doen besluiten om onze dankbaarheid om te zetten in actie. Daarom gaan wij, Annette en Patricia, fietsen voor de meisjes in Vietnam!

Door mee te doen aan Cycle for Plan willen wij helpen voorkomen dat meisjes in Vietnam gedwongen worden op heel jonge leeftijd te trouwen en ze hierdoor de kans geven om te gaan studeren, een goede baan vinden en onafhankelijk te zijn. Een recht, wat ieder kind op de wereld heeft en ook zou moeten krijgen.

Daarnaast vinden wij het voor onszelf, zowel mentaal als fysiek, een enorme uitdaging om 400 km (en maar liefst 7000 hoogtemeters!) te fietsen door het spectaculaire en bergachtige landschap in het noorden van Vietnam. Om dit alles mogelijk te maken hebben wij jullie steun hard nodig en hopen wij dat jullie ons willen sponsoren zodat wij een mooie financiële bijdrage kunnen leveren aan het geweldige project dat Plan Nederland opgezet heeft in Vietnam!

Samen moeten wij een bedrag van 8000 euro bij elkaar krijgen om mee te mogen doen met dit fantastische avontuur. Plan investeert het sponsorgeld in projecten tegen kindhuwelijken. Plan verzorgt voorlichting en trainingen over seksualiteit en anticonceptie, om jongeren in staat te stellen de juiste beslissingen te kunnen nemen over hun lichaam en over hun toekomst. Plan zorgt ook voor betere toegang tot onderwijs voor meisjes en helpt meisjes om hun zelfvertrouwen op te bouwen. Ook lobbyt de organisatie voor betere wetgeving en handhaving van de wet. De kosten voor de reis en de vluchten betalen wij uit eigen zak.

Mocht het niet lukken om die € 8.000 binnen te halen, dan gaat de reis in ieder geval voor ons niet door. Echter, het sponsorgeld wat wel is opgehaald gaat te allen tijde naar Cycle for Plan.

We zullen de komende tijd veel gaan fietsen/trainen, voornamelijk in de provincie Zuid-Holland. Bedrijven bieden wij de mogelijkheid om te sponsoren door jullie logo op ons shirt te dragen tijdens onze fietstochten in Nederland en natuurlijk ook in Vietnam. Ook zullen wij regelmatig foto’s plaatsen op onze facebook- en actiepagina, waarbij we er voor zullen zorgen dat het bedrijfslogo goed in beeld wordt gebracht.

Iedere bijdrage, hoe klein dan ook, is meer dan welkom. Klik daarom op de ‘DONEER NU’ button en help ons ervoor te zorgen dat ook de meisjes in Vietnam in de toekomst kunnen zeggen dat zij voornamelijk ‘dankbaar’ zijn.

Voor vragen over (bedrijfs)sponsoring kan er contact worden gezocht met ons via AnnettePatriciaCycleVietnam@hotmail.com

Volg ons op facebook en onze actiepagina https://vietnam.cycleforplan.nl/actie/ voor updates van onze fietsavonturen.

Dank voor jullie steun en vertrouwen!

Annette en Patricia

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 17-10-2019 | 12:41 Dames, een super goed goede doel! Veel success :-)
€ 350,45 09-10-2019 | 20:03
€ 15 09-10-2019 | 09:53
€ 35 02-10-2019 | 09:51
€ 10 27-09-2019 | 14:40