Guido en Joost fietsen nu voor meisjes in Vietnam

Wij vinden dat elke meisje recht heeft om zelf beslissingen te nemen over haar leven. Kindhuwelijken en tienerzwangerschappen passen niet binnen binnen dat recht. De combinatie van in actie komen voor het goede doel een sportieve uitdaging, back to basics en een mooi land zet ons voor de tweede keer op de fiets voor Cycle for Girls

Onze Uitdaging

Wij zijn Guido en Joost en wij gaan fietsen om de “Girls in Vietnam” een betere toekomst te geven. Vanaf eind oktober trappen we 400km en 8000 hoogtemeters weg door het bergachtige Noord Vietnam. Een fantastische uitdaging! 


Waarom Cycle for Plan? 
Cycle for Plan zet zich in tegen kindhuwelijken en tienerzwangerschappen in onder andere Vietnam. Het geld dat wij inzamelen gaat naar twee projecten gericht op educatie, voorlichting en steun aan deze meisjes. Hierdoor helpen wij ze aan een betere toekomst voor zichzelf. Niet alleen de meisjes zelf worden hiermee geholpen, maar hun hele gemeenschap profiteert ervan. We zullen onderweg de projecten bezoeken waaraan het sponsorgeld voor Girls in Vietnam wordt besteed. 

Wat is jouw motivatie Joost? 
2 jaar geleden fietsten Guido en ik samen voor Plan in Zambia. Deze bijzondere ervaring staat mij nog vers in het geheugen. Hoe mooi was het om met eigen ogen te zien hoe welkom de steun was, hoe er gebouwd werd aan een betere toekomst en hoe we ter plekke de onderwerpen (kindhuwelijken en tienerzwangerschappen) aandacht konden geven. De combinatie van een goed doel, de fysieke en mentale uitdaging van het fietsen door het prachtige Vietnam, maken het voor mij weer een bijzondere onderneming waar ik ontzettend veel zin in heb. 
 
En Guido, wat is jouw motivatie? 

Ik sluit me aan bij het verhaal van Joost. Daarnaast vind ik het bij de opvoeding van mijn twee dochters (9 en 10 jaar oud) heel belangrijk dat ze hun eigen keuzes kunnen maken en daarmee hun eigen toekomst kunnen bepalen. Dat wens ik ook de meiden in Vietnam toe. Ik wil daar door deel te nemen aan Cycle for Plan Vietnam mijn bijdrage aan leveren.  
 
Help jij ons met onze actie? 

Dat kan op verschillende manieren en we zijn je altijd dankbaar!

  1. Doneer via de 'Doneer nu' button op onze pagina! Zo help je ons geld in te zamelen voor een betere toekomst voor de ‘Girls in Vietnam.
  2. Voor €600 sta je met je bedrijfslogo (groot) achter op ons shirt (Guido & Joost). Je ontvangt foto’s van ons in Vietnam en een kort verslag van de dag.
  3. Voor €150 sta je met je bedrijfslogo (klein) voorop ons shirt
  4. Je kan chef-kok Joost inhuren voor een volledig verzorgd diner (4 gangen + amuse+ friandise + bijpassende wijn). Het enige wat jij hoeft te doen is voor minimaal 6 gasten te zorgen. Verdere details staan in het nieuwsbericht!
  5. Steun ons door het kopen van wijn, zie de details in het nieuwsbericht!
  6. Bedenk jouw eigen actie om ons te steunen!
  7. Deel onze actie op social media, met je familie, vrienden en vraag ze ons te steunen.

 Wil je meer weten over onze acties en/of op een andere manier bijdragen? Neem dan contact met één van ons op. 

 Nog even dit:

  • Al het sponsorgeld komt volledig ten goede aan de projecten van Plan in Vietnam
  • De reis naar en in Vietnam betalen we zelf

Teamleden

Laatste blogs

Bekijk alle
27 april 2019 Het Cycle for Girls Diner Vind jij het leuk om samen met vrienden en/of familie thuis uitgebreid te dineren, maar heb je zelf geen zin om in de keuken te staan? Boek dan nu Chefkok Joost en keukenhulp Guido voor een geheel verzorgde avond en help om het goede doel te steunen! Wat doe jij? Jij zorgt voor minimaal 6 gasten Jij zorgt voor een gedekte tafel Wat doen wij? Wij zorgen voor een 4-gangen menu + amuse en friandise Bijpassende wijnen De afwas Wat kost dat? Geld, we doen dat natuurlijk niet voor niets 😊! Je sponsort ons en betaalt voor het eten. Elke gast betaalt minimaal €75, voor fooien staan we open!
Lees meer

Laatste donaties

€ 25
09-11-2019 | 13:15

Ernst-Jan

Bekijk alle
Delen