MG voor Girls

Marjan en Gusta (MG for girls) gaan fietsen tegen kindhuwelijken in Vietnam! Tegen je zin trouwen op je 13e, sex hebben met een volwassen man, tegen je zin in en kinderen krijgen terwijl je lichaam niet eens is volgroeid vinden wij misdadig.

Wij zijn deelnemers geworden van "Cycle for Plan - Vietnam 2018" Wij vinden dat iedereen recht heeft op educatie, vrijheid in keuzes en dat er geen onderscheid mag zijn tussen mannen en vrouwen in kwaliteit van leven of het nastreven van geluk.

Cycle for Plan is een grensverleggend fietsavontuur dat levens verandert. In oktober 2018 organiseert Plan Nederland een fietstocht in Vietnam. 

Als deelnemers werven wij hiervoor samen € 8.000 euro sponsorgeld. Met dit geld steunen wij de strijd tegen kindhuwelijken in de meest arme en afgelegen gebieden van Vietnam. 

Wij mountainbiken ca. 400 km door adembenemende landschappen, overwinnen de hoge bergpassen (steiler dan de Alpe d'Huez!) en maken kennis met de locale projecten die Plan Nederland daar heeft opgezet.

Op deze pagina gaan wij onze belevenissen delen van tijdens de voorbereiding en natuurlijk de reis zelf. Volg ons in dit avontuur en geef! Om de meisjes in Vietnam!

Wij fietsen! Jij sponsort! 
 
Door op de 'doneer nu' knop te drukken wordt je direct doorgelinkt naar de online donatie pagina waar je deze kunt afronden met Ideal of creditcard.

Teamleden

Laatste blogs

Bekijk alle
28 februari 2018 Fietsen!  
Lees meer

Laatste donaties

€ 25
03-10-2018 | 23:24

Anoniem

Bekijk alle
Delen